Kommune Smart City

Bufir arrangerer nordisk konferanse «Inclusive Smart City»

Den 12. november arrangerer Bufdir Smart City konferanse på Thon Hotel Opera i Oslo.

Byer innebærer en enorm kompleksitet av strukturer, funksjoner og aktører. Denne konferansen fremhever fordelene med et universelt utformet smartby ved å vise hvordan det kan bidra til likestilling og uavhengighet, og øke deltakelse fra innbyggere. Bufdir vil fremheve verdien av universell design som en egen strategi og gi eksempler på tilgjengelig teknologi og inkluderende design når vi planlegger og utvikler en smartby.

Vårt formål er å samle markedsplassen, administratorer, leverandører av offentlige tjenester, forskere, designere, arkitekter, planleggere, utviklere, brukere og utøvere som er interessert i fremgang og applikasjoner innen universell design og informasjons- og kommunikasjonsteknologi.

Spørsmål om konferansen rettes til: smartcity@bufdir.no